Sniper liefhebbers mogen niet klagen. Vandaag verscheen immers Sniper Ghost Warrior 3 en ook is het tweede hoofdstuk in de Deathstorm uitbreiding voor Sniper Elite 4 verschenen. Deze uitbreiding beslaat in totaal drie hoofdstukken en deze mini-campagne vervolgt nu met de komst van het tweede hoofdstuk.

Dit hoofdstuk gaat op het punt verder waar Karl Fairburne het ‘Deathstorm’ pakket heeft gevonden. Nu hij dit eenmaal gevonden heeft, is het de bedoeling om uit te vissen wat de nazi’s van plan zijn met dit wapen. Dat brengt je naar de middeleeuwse stad Niroli, dat vol zit met nazi propaganda en een Italiaans garnizoen.

Het doel is om deze stad te infiltreren en een prominente Italiaanse wetenschapper te vinden en te redden, samen met zijn vrouw. Dat is op zichzelf al voldoende uitdaging, maar om er nog een schepje bovenop te doen, krijg je ook nog te maken met een nieuwe vijandelijke unit en een explosief nieuw wapen.

Ook is vandaag nog een nieuw content pakket verschenen met daarin 8 nieuwe wapenskins, een mannelijk en vrouwelijk ghillie karakter en drie nieuwe wapens, namelijk: Winchester, Sten en Walther PPK. Net zoals de Deathstorm uitbreiding kost dit pakket geld, maar er is ook nog een gratis update verschenen. Die update voert wat verbeteringen door en voegt een nieuwe map toe; Urban, alsook een nieuwe multplayer modus; Capture the Flag.