Burnout, een franchise die ontzettend gemist wordt en waar veel games met positieve herinneringen op terugkijken. De mede-oprichters van Criterion, de originele ontwikkelaar van de franchise, zijn al een poosje weg bij de ontwikkelaar en hebben nu hun eigen studio. Onder dit nieuwe label kondigt men vandaag een gloednieuwe game aan, genaamd Danger Zone.

Danger Zone is een soort spirituele opvolger van de Crash modus uit Burnout 3: Takedown, die uitkwam in 2004. Een game die leunt op de populairste modus van Burnout 3, dat kunnen we alleen maar toejuichen. Het is een autoslopende puzzelgame in arcade stijl, zo meldt Fiona Sperry, de CEO van de studio.

Voor wie niet bekend is met deze modus, het doel is om zoveel mogelijk schade te veroorzaken met je auto. Je kiest zelf het punt van impact met je wagen en let goed op de details, zodat je de meeste schade aan kunt richten. Een trailer van de game hebben we helaas nog niet, maar wel zijn er enkele screenshots vrijgegeven. Deze screenshots kun je hieronder bekijken.

De game komt al snel uit, namelijk in mei, voor de PS4 en PC. Flink aan de prijs is de game niet, voor slechts €12,99 koop je het spel in de PlayStation Store.

blank

blank

blank

blank