Killzone 3 gespot in PlayStation Netwerk vriendenlijst

Je zet de PlayStation 3 aan en je meldt je aan bij het PlayStation Netwerk. Vervolgens bekijk je welke vrienden online zijn en wat ze spelen. Speelt hij nou, is het echt? Je mond valt open, het is echt! Iemand in je vriendenlijst speelt gewoon Killzone 3. Dat zal degene die dit filmpje heeft opgenomen zeker zijn gebeurt. In zijn vriendenlijst speelde iemand Killzone 3 en volgens zijn bron is het een compleet andere build dan de E3 versie. Uiteraard gaat een beta tester zich niet aanmelden bij het PSN als hij de singleplayer gaat spelen.

Het lijkt er dus op dat het een multiplayer beta is. Jammer genoeg moeten we het nog met een korrel zout nemen, al ziet het er vrij echt uit. Onze bron, Iron Star Movement , denkt dat PlayStation Plus gebruikers misschien straks ook aan de slag kunnen met een Killzone 3 beta. James Thorpe, PlayStation Network Product Manager maakte gisteren op de PS Blog bekend dat er in augustus en september nog enkele verrassingen zijn voor PlayStation Plus abonnees. Het zou dus zomaar kunnen. Voorlopig kunnen we er alleen nog maar over dromen.

 1.    108 XP
  Mitchel's avatar

  Ik heb 5 mensen in me vriendenlijst die Killzone 3 spelen 😛 Maar dat zijn allemaal SCEE mensen 😉

 2.    542 XP
  niels's avatar

  Als ze dit aan ps plus toevoegen maken ze een hoop goed bij de players.. xD de vorige “exlusiviteiten” waren gewoon oplichterijen.. xD

 3.    424 XP
  Dawes's avatar

  Ik had van de week in de winkel de mensen van Guerilla die 3D brillen voor hun 3D-tv kwamen kopen 😉

  Was een leuk gesprek!

 4.    5494 XP
  7th-son's avatar

  Me broer heeft het spel ook al gespeelt
  heb et zelf ook al gezien 😛 (in de naam en op de PS3 zelf)

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @Dawes: Cool.