Houders van een Mafia III Season Pass kunnen weer uitkijken naar nieuwe downloadbare content voor de game. Op 30 mei komen 2K en Hangar 13 namelijk met de tweede uitbreiding, genaamd ‘Stones Unturned’. Zoals de titel al doet vermoeden, is het aan jou de taak om enkele zaken op te lossen die eerder niet zijn afgesloten. In deze nieuwe downloadbare content help je John Donovan een oude bekende te stoppen.

Connor Alfridge is namelijk een vijand van Donovan, die hem ooit voor sterven heeft achtergelaten en hij duikt plots op in New Bordeaux. De niet al te behulpzame man is namelijk op zoek naar cargo wat kwijt is geraakt en dus is dit de ultieme kans om wraak op hem te nemen.

Naast deze nieuwe verhaallijn biedt de DLC ook nieuwe wagens met turrets, hevige wapens en sniper support. In de onderstaande video vertelt Hangar 13 je meer over de DLC.

Bound by a brotherhood forged in Vietnam, John Donovan never hesitated to answer Lincoln Clay’s call for revenge. Lincoln will return the favor when Connor Aldridge, a traitor who once left Donovan for dead, resurfaces to violently upend New Bordeaux in search of highly volatile lost cargo. To stop him, Lincoln and Donovan must fight Aldridge’s mercenary army side-by-side.