Sony heeft wat mooie games in de pijplijn zitten en die kan jij binnenkort al gaan spelen. Sony PlayStation organiseert namelijk op dinsdag 16 mei een PlayStation Meetup in Amsterdam waar je aan de slag kan met drie verschillende games.

Op dinsdag 16 mei komt Farpoint uit voor PlayStation VR, maar als je nog twijfelt of überhaupt twijfelt over PlayStation VR, dan kan je met deze shooter aan de slag. Ook zal Gran Turismo Sport aanwezig zijn in een heuse set-up met een stuurwiel. Als laatste is ook de WipEout: Omega Collection aanwezig die pas op 7 juni verschijnt.

Je kan tijdens de PlayStation Meetup van 15:00 tot 17:00 uur met deze games aan de slag en voor dit evenement mogen we tien keer twee kaartjes weggeven. Jij kan hier dus bij aanwezig zijn met een vriend/vriendin/familielid.

Heb jij interesse om naar de PlayStation Meetup in Amsterdam te komen op dinsdag 16 mei? Stuur ons dan even een mailtje en geef aan dat je graag langskomt. Als je een mailtje stuurt, zorg dan wel dat je zeker weet dat je die dag ook daadwerkelijk kunt.

Volg hieronder de stappen en zet in het mailtje even je gewone naam en gebruikersnaam.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PlayStation Meetup'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 12 mei 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.