EA heeft samen met DICE laten weten dat er weer nieuwe content gepland staat voor Battlefield 1 deze zomer. Zo gaat men beginnen met het vrijgeven van een gloednieuwe map genaamd ‘Prise de Tahure’, die binnenkort ook in de Community Test Environment speelbaar zal zijn. Deze map speelt zich af net na de aanval op Nivelle in de herfst waarbij Franse troepen proberen terrein terug te winnen in de Butte-de-Tahure regio.

Verder heeft EA laten weten dat men Nivelle Nights in juni gaat vrijgeven voor alle Battlefield Premium leden. Bezoekers van EA Play (op de E3) kunnen overigens vanaf 10 juni aan de slag met de uitbreiding In the Name of Tsar. Verwacht rond die tijd ook de eerste gameplay beelden. De release van die uitbreiding zal later deze zomer plaatsvinden.

EA’s Summer of Battlefield is hieronder te zien op screenshots en bevat een voorproefje op de twee nieuwe maps. Meer informatie kun je hier terugvinden op de officiële website.

We kunnen met trots aankondigen dat een nieuwe map genaamd “Prise de Tahure” binnenkort beschikbaar wordt gesteld voor tests in de CTE (Community Test Environment). In Prise de Tahure, dat zich afspeelt in de herfst na het Nivelle-offensief, proberen Franse troepen uit alle macht heroverde hooggelegen gebieden vast te houden in de regio Butte-de-Tahure. De loopgraafnetwerken aan de frontlinie snijden direct door diverse dorpen die dreigen te worden vernietigd door de constante schermutselingen tussen Duitse stormtroepen en Franse binnenvallende soldaten. Dit is een uitputtingsoorlog. Aanpassingsvermogen en tactiek zijn de middelen om je tegenstander op de knieën te krijgen.

blank

blank

blank