Prey ontvangt nette cijfers in de eerste reviews


Afgelopen vrijdag kwam Prey uit, de nieuwe game van Arkane Studios die qua ontwikkeling nogal een geschiedenis heeft. Deze Prey staat eigenlijk helemaal los van de vorige Prey en dat brengt ons een nieuw uniek avontuur.

Bethesda stuurt niet langer voor de release van een game reviewexemplaren uit dus het is altijd even wachten totdat de eerste cijfers online verschijnen. Dat gaat redelijk snel en zodoende zijn de eerste reviews beschikbaar.

Prey is afgaande op die cijfers een geslaagde game te noemen, aangezien het gemiddelde momenteel op 8.5 staat. Het hoogste cijfer is op dit moment een 9.5 en het laagste een 7.0. Kortom, nette cijfers voor Prey.

  • AusGamers – 9.5
  • IGN Italië – 9.1
  • Gameblog.fr – 9.0
  • Attack of the Fanboy – 9.0
  • Everyeye.it – 8.8
  • Stevivor – 8.5
  • PC Games – 8.5
  • GameStar – 8.5
  • XGN – 8.5
  • Game Informer – 8.3
  • We Got This Covered – 7.0

Wij zijn vanzelfsprekend ook druk bezig met de game en onze review mag je later deze week verwachten.

Boxshot Prey

Prey

Releasedatum:
05-05-2017
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:

19 reacties

  1. Anoniem -   
    82.74.138..xxx's avatar

    Ik heb de demo gespeeld en hoe deze recensisten dit soort cijfers kunnen geven is mij een raadsel.
    Het is een game, maar voor mij is daar dan ook alles mee gezegd.

  2. Anoniem -   
    94.215.77..xxx's avatar

    Voor XGN is 8,5 best wel laag. Die geven iets van 100 games tussen de 9 en een 10.

    Momenteel nog zeer druk bezig met Persona 5, NieR, Yakuza 0, MLB 17 en Horizon, maar Prey komt er wel tzt.

  3. Anoniem -   
    77.174.26..xxx's avatar

    Uitstekende game. Geeft ern zeer apart gevoel wanneer je het speelt. Overal lijkt gevaar te loren waar t heel sereen lijkt. Zoveel verschillende opties om bepaalde secties door te komen. Interessante lore, de drive om erachter te komen wat er is gebeurd.
    System shock gevoel

  4.    4781 XP
    tyger1's avatar

    Deze​ game verdient zo hoge cijfers niet ,de demo vond ik niets.
    Misschien​ ligt het in smaken maat voor mij zijn er teveel elementen in de game die uit andere games hebben , ik heb het allemaal wel eens tegen gekomen .

  5. Anoniem -   
    84.30.88.xxx's avatar

    Ik heb de demo ook gespeeld , de vijanden en dat schuimgeweer vond ik persoonlijke niks.
    Ik hou gewoon niet van die fantasie wapens en vijanden .

  6. crew Redacteur -    599 XP
    GazMeister's avatar

    De game lijkt op Bioshock, Dishonored en System Shock, maar heeft een eigen vibe. De demo had was issues met besturing, maar die zijn allemaal weg in de definitieve versie.
    Ik vind het een topgame, al helemaal als je van science fiction houdt. Ik snap niet waarom mensen zo zitten te zeuren- wellicht hadden ze beter helemaal geen demo uit moeten brengen want daar valt iedereen toch wel over. 9/10 wat mij betreft!

  7. Anoniem -   
    82.74.138..xxx's avatar

    @GazMeister:

    Geen Demo?, dan had ik weer eens 60 euro uitgegeven omdat er zulke mooie cijfers zijn gegeven.
    Zouden ze bij alle games moeten dan, had mij een hoop geld bespaard.

    Voor een tijdje terug was hier op PSX nog een discussie waar iemand zij dat je een goed beeld krijgt van een game als je de recensies leest en kijkt wat voor een cijfers een game krijgt.

    Prey bewijst voor mij maar weer dat de hele game industrie loopt te hypen, maar dat het heel vaak geldklopperij is.
    Ik bepaal zelf wel of een game de moeite waard is of niet en vind het te prijzen dat Bethesda ons die mogelijkheid heeft gegeven met Prey, ik hoop dat ze dat blijven doen, er zullen ook wel weer games uitkomen die ik juist wel aanschaf omdat ik de demo heb gespeeld.

  8.    1783 XP
    Aenea's avatar

    @82.74.138..xxx:
    @tyger1:

    Mja, ik vond de demo ook niet bijzonder en heb ‘m ook niet gekocht. Nu is het wel zo natuurlijk dat wij maar de demo hebben gespeeld en niet net als de reviewers het complete spel. Misschien is het complete spel wel leuk…

  9.    1783 XP
    Aenea's avatar

    @84.30.88.xxx:
    Als je niet van fantasie wapens houdt moet je ook niet een SF game proberen (oh, en ook geen fantasy natuurlijk!)….

  10. Anoniem -   
    80.112.56..xxx's avatar

    Als je van Bioshock en Disnhonored houdt is dit een must buy. Echt een goede game als het genre je ligt. Ligt het genre je niet, dan vind ik het ook kansloos om de game daardoor als ”niet goed” te bestempelen.

  11. Anoniem -   
    84.30.88.xxx's avatar

    @Aenea: nou je hebt ook sf games zonder schuimgeweren.

  12.    329 XP
    Qurx28's avatar

    Deze game is volgens mij echt iets voor mij!
    De demo heeft er alleen wel voor gezorgd dat ik de game niet meteen koop. De input vertraging op de controls was erg vervelend om mee te spelen. Ik hoorde dat ze het zouden fixen voor het spel zelf. Maar ik hoor nu verschillende dingen, de een zegt dat het nu goed is en de ander zegt dat ze het niet of nauwelijks hebben verbeterd.
    Ik wacht dus nog wel even, maar ik ben zeker van plan hem later te halen!

  13. Anoniem -   
    95.97.44..xxx's avatar

    Zalige game. Old school feel. Ontzettend sfeervol.
    Begrijpelijk enkel voor de liefhebbers. Verwacht geen CoD achtige shooter, prey heeft veel meer diepgang en je word simpelweg niet bij de handje vastgehouden.

  14.    1285 XP
    Shavir's avatar

    Ben nog volop bezig.

  15.    1285 XP
    Shavir's avatar

    @80.112.56..xxx: Akkoord, want goed zijn bovenvernoemde games sowieso. Ze steken technisch gewoon goed in elkaar. Dat het genre je ligt of niet, kan nooit iets van de score afdoen. Kijk naar Football Manager, die scoort ook goed als managementgame. Alleen zal een analfabeet er waarschijnlijk minder plezier aan beleven dan aan Guitar Hero.

  16.    1783 XP
    Aenea's avatar

    @84.30.88.xxx:
    Maar met SF heb je al gauw wapens die nu nog niet bestaan en zijn dan dus ook fantasy weapons…………

  17. Anoniem -   
    89.205.224.xxx's avatar

    Iedereen heeft wel een mening,de 1 vindt dit leuk,de ander dat.
    Ik doe er niks mee,wat een ander van een spel vind.
    Dat bepaal ik zelf wel.

  18. Anoniem -   
    2001:1c03:1402:ae00:9446:2c36:446f:f.xxx's avatar

    @89.205.224.xxx: wat doe je dan überhaupt in dit topic

  19. Anoniem -   
    89.205.227.xxx's avatar

    Dat bepaal ik ook zelf …

Patch 1.06 met nieuwe modi voor Prey is hier
Prey: Typhon Hunter vanaf 11 december gratis beschikbaar
Prey’s Mooncrash-update voorzien van nieuwe Operator-skins
Prey: Mooncrash Full Moon update is nu live