Beuk je een weg door hordes zombies in coöp brawler Bloody Zombies

De studio Paw Print Games heeft via het PlayStation Blog een nieuwe game aangekondigd voor de PlayStation 4 en PlayStation VR, namelijk de coöp brawler Bloody Zombies. Hierin kan je met maximaal drie andere spelers het zowel on- als offline opnemen tegen hordes aan ondoden. De stad waarin de game zich afspeelt wordt geteisterd door een zombie plaag en het is aan Teller, Rei, Mick en Eddie om hun krachten te bundelen.

Deze vier buitenbeentjes zijn als enige over in de stad en moeten zich een weg door de zombies heen vechten. De game is opgebouwd uit verschillende levels en je kunt proberen zo hoog mogelijk te eindigen op de leaderboards. Naast bazen zullen de gewone zombies met verschillende wapens je proberen het leven zuur te maken.

Bloody Zombies verschijnt ergens dit jaar, maar een concrete releasedatum ontbreekt nog. De ontwikkelaar is daarnaast ook nog aan het kijken of PS4 Pro support haalbaar is.

Boxshot Bloody Zombies

Bloody Zombies

Releasedatum:
12-09-2017
Genre:
Vechten
Uitgever:
Paw Print Games
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2973 XP
  stefan52a's avatar

  Voor 5 euro!

 2.    4936 XP
  tyger1's avatar

  Man, man , man waar gaan we naar toe ?
  Wat een brol .

 3. Anoniem -   
  171.25.193.xxx's avatar

  En dan zeggen ze dat de PS4 een krachtige game console is waar ze mooie games op kunnen maken. Niet om het een of ander maar de PS4 lijkt steeds meer een console met indie games en andere flut games te worden. Er zijn PS2 en PS3 games die er beter uit zien man man man man.

  En helemaal geen 5eu download deze zooi niet eens al is het gratis!

 4.    409 XP
  Space-Invader's avatar

  Ziet er echt wel waardeloos uit. Dat ze dit uit durven te brengen voor de ps4 🙁