Designer Arian Selimaj heeft op zijn dribble een redesign concept geplaatst van de PlayStation Store. De PlayStation Store is volgens ons en waarschijnlijk ook volgens de designer, wel toe aan een make-over. De digitale winkel voor Sony’s PlayStation console navigeert vaak niet zo soepel als dat zou moeten en het vinden van bepaalde items, zoals DLC, is niet altijd even gemakkelijk.

Het concept van Selimaj tackelt niet al deze problemen, maar ziet er op het eerste oog wel een stuk volwassener uit. Er is gebruik gemaakt van een dun lettertype om het stijlvol te houden en games worden op een rustige, maar overzichtelijke manier gepresenteerd. Perfect is het niet, maar wat ons betreft een erg interessante manier van redesignen.

Met name het menu rechts die verschillende functies zou kunnen aannemen en tabs per pagina kan veranderen, is een goede move. Bekijk je bijvoorbeeld een gamepagina? Dan kan je rechts met iconen eventuele snelkoppelingen kwijt naar screenshots, DLC, gerelateerde content en meer.