Fans van strategie games hebben niet heel erg veel keuze op de PlayStation 4. Gelukkig komt voor hen deze maand weer een titel uit in hun favoriete genre. Desert Owl Games heeft op het Europese PlayStation Blog laten weten dat zij op 23 mei Pox Nora uit zullen brengen.

Pox Nora is al een tijdje beschikbaar voor de PC, maar nu zal de game voor het eerst verschijnen op console. Aan de hand van een dek kaarten bepaal je hoe jouw leger er uit ziet en het is de bedoeling om de ‘shrine’ van de vijand te verpulveren. Je moet dan echter wel ook op zoek gaan naar ‘Nora Fonts’, want deze zorgen voor meer resources. Het spel is ook online te spelen en ondersteunt cross-platform play. Het is dus als PlayStation 4 bezitter mogelijk om tegen iemand op een PC of Mac te spelen.

Om te vieren dat de game voor het eerst op consoles te spelen is, krijgen PS4-eigenaren bij aanschaf van het spel acht unieke versies van oude Pox Nora helden. Tevens is er een nieuwe trailer uitgegeven en die is hieronder te zien.