Eerder deze week kon je lezen dat Star Wars Battlefront II mogelijk PlayStation VR content zou bevatten. Dit was naar aanleiding van een nieuwsbrief die Sony rondstuurde waarbij er melding werd gemaakt van VR-content.

UploadVR heeft navraag gedaan bij Sony en het komt er kortweg op neer dat de informatie die verspreid werd niet klopte. Sony biedt excuses aan voor de verwarring die is ontstaan en geeft daarbij aan dat er op dit moment niets qua VR-content is aangekondigd voor Star Wars Battlefront II.

“We are aware that a recent PlayStation promotional email indicated that Star Wars Battlefront II will be PS VR compatible. This email was incorrect and we apologise for any confusion caused.

While there is PS VR gameplay available as downloadable content for Star Wars Battlefront (released in 2015), nothing has been announced regarding PS VR support for Star Wars Battlefront II.”

Deze verklaring ontkent dus niet dat Star Wars Battlefront II geen VR-ondersteuning krijgt, maar op dit moment heeft men niets aan te kondigen. Het is dus niet helemaal uitgesloten en met de E3 op komst kan het zomaar zijn dat men alsnog iets hieromtrent uit de doeken doet.