Enige tijd geleden ontstond er wat onduidelijkheid omtrent de exclusiviteit van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy. Dit naar aanleiding van PlayStation Ierland die op Twitter aangaf dat de collectie exclusief zou zijn voor de PS4. Ook hintte een label op promotiemateriaal naar tijdelijke exclusiviteit.

PlayStation Ierland kwam later met een verklaring dat de collectie eerst op de PS4 en PS4 Pro uit zou komen, wat tijdelijke exclusiviteit suggereerde. Het ziet er nu naar uit dat deze exclusiviteit maar liefst een jaar lang is.

Bij Best Buy in Canada is namelijk de bovenstaande foto genomen en daarop valt te zien dat deze collectie een jaar lang exclusief is. Dat de collectie tijdelijk exclusief zou zijn was een beetje de aanname na de tweets van PlayStation Ierland en het ziet er nu naar uit dat we ook weten hoe lang het exclusief zal zijn.

Best een behoorlijke tijd, maar niet ongebruikelijk. Rise of the Tomb Raider was bijvoorbeeld ook een jaar exclusief voor de Xbox One alvorens het naar de PlayStation 4 kwam eind vorig jaar.