De bovenstaande screenshot moet volgens velen afkomstig zijn uit Red Dead Redemption 2 en werd gisteren gelekt via GTAForums. Nu zijn er talloze verklaringen waarom dit screenshot niet echt is, maar op GTAForums lekte eerder al eens ver voor de release een screenshot van GTA V, dat achteraf de game bleek te zijn. De kans dat dit screenshot van Red Dead Redemption 2 echt is, die is dan ook zeker aanwezig, maar een meer logische verklaring zou zijn dat het bijvoorbeeld een Red Dead mod is voor GTA V.

Qua looks en belichting lijkt de game namelijk best wel op GTA V en het landschap in de verte heeft ook erg veel weg van Rockstar’s laatste game. Verder lijkt de screenshot genomen te zijn in het stadje Armadillo, gezien de herkenningspunten. Als we echter kijken naar het paard, dan ziet deze er wel weer heel anders uit dan de modellen van dieren uit GTA V.

Rockstar houdt zelf nog altijd stevig de kaken op elkaar over Red Dead Redemption 2 na het tonen van de reveal trailer in oktober. Wanneer de game uitkomt is ook nog niet bekend, de laatst gecommuniceerde releaseperiode zou ergens in de herfst van dit jaar moeten liggen.