Vorige week kozen we hier voor een onderwerp wat niet direct met de actualiteit van de voorgaande week te maken had. Inmiddels zijn we alweer bij een nieuwe Jouw mening aangekomen en ditmaal pakken we weer een wat ‘ouder’ onderwerp, namelijk Prey. Hiervan heb je eerder deze week onze review kunnen lezen en daarin stond dat we erg te spreken zijn over het resultaat.

Nu is dat onze mening, maar wij zijn uiteraard ook benieuwd naar jouw ervaringen tot zover met de game. Zoals bekend heeft Bethesda met Prey de franchise nieuw leven ingeblazen nadat het er lang op leek dat er geen nieuw deel meer zou komen. Vanwege de reboot is er dus niet gekozen voor de naam ‘Prey 2’, maar weer gewoon voor ‘Prey’.

Dat brengt ons gelijk bij het volgende punt. Mits je een tijd geleden het eerste deel hebt gespeeld, hoe bevalt de nieuwe richting die men met dit deel opgaat? Mocht je het eerdere deel niet gespeeld hebben, dan zijn we natuurlijk alsnog benieuwd hoe jou de stijl van deze game bevalt. Los van de stijl heb je onder andere ook nog het verhaal waar het in deze game om draait en natuurlijk de gameplay zelf.

We verzoeken je om hier geen spoilers weg te geven van het verhaal, maar we zijn wel benieuwd of het verhaal je er bijvoorbeeld toe heeft aangezet om de game verder te spelen? Mocht je het spel al uitgespeeld hebben kan het natuurlijk ook zijn dat het verhaal je minder boeide, maar dat juist de gameplay voor jou een motivatie is geweest om tot het einde te geraken.

Enfin, er zijn meerdere invalshoeken van waaruit je een toelichting kunt geven op dit onderwerp en wij zijn dus benieuwd naar jouw mening over Prey! Ben je (tot zover) positief gestemd en vind je dat er ruimte is voor een eventueel vervolg, of kan Bethesda volgens jou de franchise voorlopig beter in de ijskast zetten?

Wat het ook zijn mag, laat vooral van je horen middels een reactie die je uiteraard weer hieronder kunt plaatsen!