Assassins staan centraal in nieuwe The Elder Scrolls Online Morrowind video

Gisteren konden we je al wat meer informatie geven over de aanstaande uitbreiding voor The Elder Scrolls Online, Morrowind, met betrekking tot de Dark Elves. In de nieuwe video staan de Assassins van Morrowind in de spotlights.

In Vvardenfell bestaan er drie grote huizen, namelijk Redoran, Hlaalu en Telvanni. Naast deze drie huizen is er ook nog de Morag Tong, een onpartijdig gilde dat wordt ingeschakeld om diverse conflicten tussen de verschillende huizen op te lossen. Dit gebeurt door middel van Assassins. Deze Assassins worden door Morag Tong ingeschakeld om bepaalde politieke zaakjes in goede banen te leiden. Politiek in Vvardenfell kan immers een vuil spelletje zijn.

Vanaf 6 juni zal The Elder Scrolls Online uitgebreid worden met Morrowind. Een wereld die spelers 15 jaar na het verschijnen van de originele game opnieuw kunnen gaan verkennen. Check de korte video hieronder.

Boxshot The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

Releasedatum:
09-06-2015
Genre:
Massive Multiplayer Online Role Playing Game
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    1285 XP
    Shavir's avatar

    Ik zou graag terug naar Morrowind gaan, maar ik heb de tijd niet om heel die online rpg te spelen. Ik wacht wel op een single player- Elder scrolls.