Operation Flashpoint: Red River officieel aangekondigd met details

Een paar dagen geleden konden we je blij maken met het bericht dat Codemasters bezig is met een nieuwe Operation Flashpoint en een nieuwe RaceDriver: GRiD. Een paar dagen na dit bericht had Operation Flashpoint zijn subtitel gekregen, namelijk Red River.

Veel konden we hier niet uit opmaken. Wel dat de game zich mogelijk ergens bij een rivier afspeelt. Dit blijkt dus waar te zijn en de game is nu officieel aangekondigd door Codemasters. Operation Flashpoint: Red River zal zich afspelen in Tadzjiskistan bij een rivier genaamd Vakhsh. Het is een fictieve strijd tegen de Chinese PLA.

Tevens zal de game een online co-op modus bevatten voor maximaal 4 personen. Ook zal de game een verbeterde AI krijgen en nog veel meer verbeteringen. Je kunt alle details hier lezen.

[nggallery id=396]

 1.    1919 XP
  ddvos's avatar

  is flashpoint leuk ik heb het namelijk nooit gespeeld

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @ddvos: Het is anders dan alle FPS-ers… Dit is heel dichtbij het realisme dus bij twee schoten ben je ook echt dood..

 3.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Als het tegen zit al bij 1 schot :P.

 4.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Cool.

 5.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Hopelijk wordt het online beter, want kon niet fatsoenlijk online spelen werd er steeds eruit gegooid dus ik heb Flashpoint nog nooit uitgespeeld. Het was een leuke evaring om hardcore modus te spelen online, meer als een half uur druk bezig was met een missie werd je eruit gegooid kon je het weer overnieuw doen. 🙁

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  @ddvos: Heb de vorige OF gespeeld en die zoog echt keihard.

 7.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Ik vond hem juist geweldig, het is maar net waar je van houd ook. Dit is echt een simulatie-game. Dit kan je verwachten als je bij de Rangers, SEALS of zelfs gewoon officier bent. you love it or you hate it.

 8.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  veeeeetttt 😀 😀 flashpoint was al baas maar deze lijkt me nog vetter