Interview video en pre-order extra bekend van Transformers: Revenge of the Fallen

Zo hoor je bijna niets van een game en zo hoor je heel veel achter elkaar van een game. We hebben het over Transformers: Revenge of the Fallen. Eerder hadden we al een paar nieuwe screenshots en de line-up van de game en later nog eens prachtige artwork van Transformers: Revenge of the Fallen.

Nu weten wij wat je krijgt als je de game besteld bij GameStop.com. Bij de pre-order van Transformers: Revenge of the Fallen krijg je een sleutelhanger en ook nog eens Optimus Prime en Megatron in goud erbij. Dat betekend dat je een code krijgt om de twee aartsvijanden van elkaar in een goud jasje te kunnen steken in de game.

Verder hebben wij een video met gameplay beelden voor jullie. In de video zien en horen jullie ook de voice-actors van de film en de game. Zo krijgen jullie een beeld hoe hun over de game denken en zien jullie een paar mooie beelden die je gewoon niet mag missen.

5 reacties

 1.    59 XP
  michelmani's avatar

  Bij bart smit hadden ze toen een actie dat als je de eerste game bestelde bij release, dat je er toen een deluxe class transformer bij kreeg. Hoop dat ze dat nu weer doen

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  ziet er mooi uit

 3.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Mooi presentje :0

 4.    673 XP
  Younistyle's avatar

  Lijkt me toch een erg vermakelijk spel…
  En als je net de film hebt gezien is het dus alleen maar leuker 😀

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Het nieuws van deze game blijft maar komen zeg