Assassin´s Creed: Brotherhood beta heeft datum

Assassin´s Creed: Brotherhood wordt de eerste game uit de Assassin´s Creed franchise die een multiplayer zal bevatten. Hier kun je kiezen om te spelen als allerlei verschillende soorten personages. Zo werd er een tijdje geleden op de Comic Con 2010 in San Diego twee nieuwe multiplayer personages voor Assassin´s Creed: Brotherhood aangekondigd.

Meestal is er bij een multiplayer van een game een beta. Zo ook zal dit zijn bij Assassin´s Creed: Brotherhood, deze zal exclusief zijn voor de PlayStation 3 bezitters. De beta zal erg gelimiteerd zijn dus dat betekent dat het gaat via pre-orders.

Amerikanen die de game hebben gepre-ordert krijgen toegang tot de beta. Hoe het met ons Europeanen zit is nog niet bekend. Wat wel bekend is is dat de beta 13 september van start zal gaan. Assassin´s Creed: Brotherhood zal vanaf 16 november in de schappen liggen.

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Wha.

 2.    284 XP
  just1n's avatar

  @Vinyl Vonna:
  zo dacht ik er ook over 😛

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vind het echt zo faking irritant als je alleen via pre orderd een beta access krijgt, je speelt toch een demo of beta om juist te beslissen of je een spel wilt ofniet.

 4.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @Myx: Geef ik je gelijk in..