Voor negen van de tien games die vandaag de dag uitkomen is er meteen een update beschikbaar bij de release. Dit zal met Injustice 2 niet anders zijn. De day-one patch voor Injustice 2 neemt 835MB van je harde schijf in beslag en is nu beschikbaar.

Dit is redelijk veel, dus je zou er van uit gaan dat er dan ook veel veranderingen en/of verbeteringen worden doorgevoerd. Helaas geeft de beschrijving van de update weinig informatie. Verder dan ‘general bug fixes’ en ‘general gameplay fixes’ komt het namelijk niet.

Wat wel bekend is, is dat er DLC beschikbaar zal zijn als de game morgen in de winkels ligt. Zo kan Darkseid – pre-order bonus – worden toegevoegd als je geen reservering had geplaatst. Hiervoor dien je dan wel te betalen. Verder zal Fighter Pack 1 in de PlayStation Store te vinden zijn. Dit pakket laat je Red Hood, Starfire en Sub-Zero downloaden als deze beschikbaar zijn.

Het is nog niet bekend hoeveel deze extra content zal gaan kosten bij ons, maar in Amerika kost Darkseid $5,99 en Fighter Pack 1 $19,99. Hoogstwaarschijnlijk zal er bij ons gewoon een euroteken voor worden gezet.