Zojuist heeft Bungie de eerste gameplay trailer van Destiny 2 getoond tijdens een speciaal onthullingsevenement in Los Angeles. Deze trailer laat behoorlijk veel van de game zien en is daarom zeker het kijken waard.

Naast dat je de gameplay trailer kan bekijken, hebben we ook nog een nieuwe story trailer voor je. De onderstaande trailer is volledig CGI en daarmee begon men vanavond de show.

In navolging van de story trailer en de gameplay onthulling, toonde men een video waarin verschillende ontwikkelaars aan het woord kwamen die meer vertelden over de aanleiding tot de vernietiging van de thuisbasis van de Guardians.

Destiny 2 zal een aantal nieuwe werelden bevatten, zo bevat de game de aarde en de planeten Titan, Nessus en IO. Over deze nieuwe werelden heeft Bungie ook het nodige te vertellen en dat komt in de video hieronder aan bod.

Een nieuwe feature, om het samenspel nog verder te bevorderen, is de mogelijkheid tot het vormen van clans. Binnen deze feature krijg je de mogelijkheid om op een uitgebreide manier een eigen Fireteam samen te stellen, inclusief custom banners om je te identificeren.

Als laatste sloot men de show af met een officiële gameplay trailer.