De afgelopen week is weer voorbij gevlogen en dus is het automatisch tijd voor een nieuw artikel in deze rubriek. Zoals het wel vaker gaat, pakken we ook nu weer uit met een grote titel die afgelopen week officieel is onthuld. Dan hebben we het natuurlijk over Destiny 2, weer een game uit de stal van uitgever Activision. Mocht je er nog niks van hebben meegekregen, lees dan even niet verder en bekijk hier de eerste Destiny 2 gameplay trailer, de nieuwe story trailer en meer. Tevens kan je hier de special teruglezen die we naar aanleiding van de onthulling hebben geschreven. Zo kan je gelijk weer instromen en hier deelnemen aan de discussie rondom Destiny 2!

We gaan niet te diep in op hetgeen je hebt kunnen bekijken, maar wat duidelijk is, is dat alle Guardians nu voor een nog grotere uitdaging komen te staan. De vijand werd daarbij heel slim (nog) niet echt uit de doeken gedaan. Jij zal als speler in ieder geval alle zeilen moeten bijzetten om jouw volk in veiligheid te brengen.

Naast het stukje inleiding hebben we dus ook beelden kunnen zien en wij zijn nu benieuwd of dit ervoor heeft gezorgd dat je nog meer uitkijkt naar Destiny 2. Zaten er in het getoonde beeldmateriaal vernieuwingen tussen die jou echt doen uitkijken naar dit tweede deel? Of vond je het allemaal meer van hetzelfde en kijk je nog even de kat uit de boom voor je een meer definitieve mening vormt?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nooit iets met Destiny hebt gehad. Dan is het natuurlijk de vraag of wat er getoond is (mits je dit gezien hebt) ervoor heeft gezorgd dat je Destiny 2 toch ergens op je radar blijft houden. Of je vond het helemaal niks en heb je nu al besloten dat je Destiny 2 niet zult gaan aanschaffen. Er komen in het najaar immers nog genoeg andere toffe games uit en wie weet wil je daar wel je (zuurverdiende) centen aan uitgeven.

Tot slot willen we je nog meegeven dat Activision ongetwijfeld meer zal laten zien van Destiny 2 tijdens de aankomende E3 en uiteraard mag je dan ook van ons een preview verwachten over de game. Afgezien van dat… Wat denk je over Destiny 2 en kijk je er nu meer of minder naar uit, nu men de game uit de doeken gedaan heeft? Je kan het zoals altijd hieronder laten weten.