Het was de bedoeling dat de multiplayer shooter LawBreakers alleen voor de PC zou gaan verschijnen ondanks dat een PlayStation 4 versie nooit uitgesloten was. Niet langer is dat onzeker, want Cliff Blezinski heeft via het Playstation Blog aangekondigd dat de game naar de PlayStation 4 komt.

LawBreakers begon als een free-to-play shooter, maar er werd naderhand toch besloten dat dit niet zou passen bij de game. Uiteindelijk werd er alleen een PC-versie aangekondigd, doordat het team van Cliff Bleszinski simpelweg niet groot genoeg was en er geen plannen waren om meer personeel aan te trekken. Ondanks dat hadden zowel Microsoft als Sony er wel oren naar om het spel ook naar hun consoles te halen.

Sony heeft nu dus zijn zin gekregen, want LawBreakers is nu ook aangekondigd voor de PlayStation 4. Het is alleen niet duidelijk of Boss Key Productions deze versie zal verzorgen of dat er een ander team mee aan de gang gaat. Wat wel zeker is, is dat de game geoptimaliseerd zal worden voor PlayStation 4 Pro-bezitters. In welke vorm dit zal zijn wordt later bekendgemaakt.

LawBreakers zal in Amerika voor $29,99 worden aangeboden, dus hoogstwaarschijnlijk zal dat bij ons €29,99 zijn. Het spel maakt geen gebruik van een ‘pay-to-win’ model, maar er kan wel cosmetische content worden vrijgespeeld/aangeschaft. De game zal na de launch ook extra content gaan krijgen, maar dit zal allemaal gratis worden aangeboden.