Killzone 3 beta is een feit

Enkele dagen geleden konden we julie melden dat Killzone 3 gespot is in iemands vriendenlijst. Dat Killzone 3 een beta zal krijgen is natuurlijk logisch aangezien het tweede deel dit ook kreeg. Nu is het een feit dat Killzone 3 ook een beta krijgt. De beta is inmiddels al speelbaar voor de mannen van Guerilla Games zelf en mensen die dichte contacten hebben bij Sony.

We kunnen verwachten dat na deze fase de beta overgaat in de gesloten fase, dit betekent dat het per uitnodiging gaat en dat is meestal voor de beta testers. Daarna zal de beta publiekelijk beschikbaar worden wat ook per uitnodiging gaat.

Ten slotte kunnen we verwachten dat het een open beta wordt, dit betekent dat je de beta gewoon in de PlayStation Store kunt downloaden. Wat bevestigt dit allemaal? Je kunt in de Amerikaanse PlayStation Store je namelijk abonneren om de Killzone 3 beta pagina.

Helaas kun je je hier, nog, niet inloggen aangezien de kans klein is dat je in de beta zit. Het enige wat wel nogal onduidelijk is is dat de datum op 10 augustus 2008 staat. Dit kan natuurlijk een foutje van Sony zijn. We houden je natuurlijk op de hoogte wanneer de beta voor jullie beschikbaar kan zijn.

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Aight, zo hoort het te zijn, niet die kak pre order beta’s.

 2.    108 XP
  Mitchel's avatar

  Dit kun je ook op je EU account hebben als je een paar jaar geleden de Killzone 2 thema had gedownload voor de Killzone 2 beta 😉

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @Mitchel: Ik wacht geduldig op het spel.

 4.    49 XP
  CorTezz_68's avatar

  Oh, SUPER ik wil die beta, ga 3D TV kopen dus Killzone 3 wordt voor mij echt [email protected]!!!!!!!!!!!

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  die open beta lijkt me wel wat

 6.    80 XP
  trybenga's avatar

  wat als de site hier vals is? Iemand kan hier veel geld aan verdienen…