Sony Santa Monica is een grote studio, die bekend is van onder andere God of War. Nu hebben zij natuurlijk het nieuwste deel in het verhaal van Kratos in ontwikkeling, maar als we een gerucht van VRFocus mogen geloven is dat niet het enige.

De website meldt namelijk dat ze van een bron dichtbij de studio hebben vernomen dat er gewerkt wordt aan een grote titel voor PlayStation VR. De aankondiging daarvan zou snel volgen, aldus de bron. Indien het klopt, dan zal Sony ongetwijfeld op de E3 meer gaan laten zien.

“Santa Monica are working on something big. It’s a full-blown second wave title for [PlayStation VR]. It’ll be revealed soon and I know it’ll go well with the core PlayStation audience, but I can’t say any more than that!”

Een nieuwe grote titel voor PlayStation VR zou niet gek zijn. Het aanbod van games groeit gestaag, maar echt hele grote releases hebben we het afgelopen half jaar niet gezien. Afgezien van Resident Evil VII, Farpoint en het aanstaande Star Trek: Bridge Crew weliswaar.