De E3 nadert en dat betekent dat we weer een aantal nieuwe aankondigingen en onthullingen van verschillende games mogen verwachten. Dat de E3 niet het enige podium is waar games voor het eerst officieel uit de doeken worden gedaan, bleek de afgelopen weken wel. Zo hadden we natuurlijk de onthulling van Call of Duty: WWII, kregen we de eerste echte beelden te zien van Destiny 2 en enkele dagen geleden was daar ineens Far Cry 5 dat officieel aangekondigd werd.

Weer een nieuwe game om naar uit te kijken dus, uit de stal van Ubisoft dit keer en weer een vervolg in een gerenommeerde franchise. Net als in het artikel van vorige week zijn we ook nu weer benieuwd naar wat jullie mening is over de eerste beelden die je van deze game gezien hebt. Mits je gekeken hebt natuurlijk. Daar waar we bij het artikel van vorige week jullie nog wat voorzetjes gaven, houden we het nu expres wat korter. We laten het hier dan ook direct aan jullie over.

Ook voor Far Cry 5 geldt dat we op de aankomende E3 ongetwijfeld meer van de game te zien zullen krijgen. Uiteraard mag je daarover een preview van ons verwachten. Afgezien daarvan willen we nu weten of je bijvoorbeeld al bepaalde verwachtingen hebt gecreëerd voor Far Cry 5? Ben je al gelijk enthousiast over deze game, de setting, de personages of het verhaal? Wat het ook zijn mag, je kan het zoals altijd weer hieronder laten weten!