Eerder deze week werd de shooter LawBreakers aangekondigd voor de PlayStation 4. De game van Boss Key Productions zal later dit jaar verschijnen op de Sony’s console en zal ongeveer €29.99 gaan kosten. Er werd ook een trailer getoond en deze kun je hier bekijken, mocht je het gemist hebben.

Uitgever Nexon heeft nu een korte lijst met veelgestelde vragen over de PS4 versie van LawBreakers online geplaatst en zodoende weten we nu meer over de technische kant van de game. LawBreakers heeft namelijk een framerate van 60 frames per seconde op de PlayStation 4 en de PS4 Pro. Volgens de FAQ zal de shooter grafisch beter zijn op de PS4 Pro, maar op welke manier dit precies bedoeld wordt, is vooralsnog onduidelijk.

Verder meldt Nexon nog dat er een beta van LawBreakers gehouden zal worden op de PlayStation 4, maar het is nog niet bekend wanneer dat gebeurt. De game zal alleen digitaal verschijnen en krijgt dus geen fysieke release.

Als laatste kun je nog de onderstaande video bekijken, waarin ontwikkelaars van LawBreakers meer vertellen over de game. Ook worden er enkele gameplay fragmenten getoond.