Vanaf 8 juni draait The Mummy in de bioscoop en wij mogen van Universal 3 keer een set van 2 vrijkaarten weggeven. Dat is niet het enige, want we doen er ook nog een extra bij in de vorm van Jurassic World op Blu-ray en DVD.

Zo geven we 1 keer een set van 2 vrijkaarten met Jurassic World op Blu-ray weg en 2 keer een set van 2 vrijkaarten met Jurassic World op DVD. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? De onderstaande twee vragen goed beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heet de prehistorische prinses die ontwaakt in The Mummy?
Vraag 2: Wat is de tagline van The Mummy?

Als jij de antwoorden op deze vragen weet, volg dan de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook gelijk even je adres erbij, dat maakt het afhandelen van de prijsvraag net even wat gemakkelijker.

“Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy. Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses (Sofia Boutella) wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op. The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld vol goden en monsters binnen.”

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Mummy'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 juni 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal.