Square Enix laat veel van Dragon Quest XI zien


Square Enix heeft weer wat van Dragon Quest XI laten zien en dat deden zij via een livestream. De daadwerkelijke gameplay is opgenomen en los op YouTube verschenen en kan je hieronder bekijken. Deze video laat verschillende dingen zien, zo komt er kort een cut-scène voorbij, zie je gevechten en ook wordt de vrije en automatische camera gedemonstreerd.

Mocht je toevallig Japans kunnen en de gehele livestream willen terugkijken, dan kan dat natuurlijk ook. Naast dat de PlayStation 4 versie hierin voorbij komt, komt ook de Nintendo 3DS versie aan bod.

Als laatste hebben we nog de Japanse commercial voor je. De game zal op 29 juli in Japan uitkomen. Of de game ook naar het Westen komt is nog niet bekend, hoewel de mogelijkheid wel bestaat.

Boxshot Dragon Quest XI

Dragon Quest XI

Releasedatum:
04-09-2018
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1. crew Redacteur -    600 XP
  GazMeister's avatar

  Die laatste trailer is geweldig, ook al snap er ik geen flikker van. Iedereen die ooit een RPG heeft gespeeld, kent het gevoel. Fantastisch!

 2.    396 XP
  WushuDanny's avatar

  Kan haast niet wachten op Dragon Quest XI.
  Ziet er erg goed uit.

  Die laatste video is idd geweldig.
  Nostalgie en erg passend aangezien Dragon Quest nog echt trouw is aan de formule/het concept, dat deze serie zo geweldig maakt.

Update 1.01 uitgebracht voor Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Review: Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Het epische avontuur van Dragon Quest XI begint met de launch trailer
Square Enix laat proloog van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age zien