Assassin’s Creed: Origins hoofdpersonage gelekt via T-shirt bij GameStop

Dat de volgende Assassin’s Creed zich afspeelt in Egypte en wordt aangekondigd op de E3, dat weten we zo goed als zeker. Wat we nu vermoedelijk ook weten, is wie het hoofdpersonage gaat zijn. Bij de lokale GameStop van een Reddit-gebruiker hing namelijk het bovenstaande T-shirt. Op dit shirt is een vooralsnog onbekend Assassin’s Creed personage te zien met daarbij de naam ‘Ba Yek’.

Het shirt is waarschijnlijk veel te snel in de winkel(s) terecht gekomen, waardoor nu bekend is geworden wie de protagonist kan zijn. Je kunt het shirt in volle glorie hierboven bekijken. Leuk detail, Ashraf Ismail – game director van een onaangekondigde game – reageerde op een suggestieve manier op dit shirt.

Boxshot Assassin's Creed: Empire

Assassin's Creed: Empire

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    74 XP
  dalekduck's avatar

  Nog minder dan 2 weken voor de E3 🙂 Ik ben echt benieuwd naar hoe deze game gaat worden. En op het T-Shirt zie je ook een boog en een schild dus dat die in de game zitten is nu wel bevestigd.

  Edit: Rechts onder op het T-Shirt kun je ook het logo zien.

 2.    568 XP
  Titer_0344's avatar

  Als de boog net zo goed werkt als in Horizon ben ik al blij.

 3.    8453 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik heb gelezen dat dit niet klopt. http://www.pushsquare.com/news/2017/05/assassins_creed_origins_protagonist_time_period_leaks lees het einde van het artikel.

 4.    74 XP
  dalekduck's avatar

  @Flaming_Kaiser: Er was zogenaamd een klein stukje van de Reveal trailer uitgelekt, maar die bleek nep te zijn.

  Het T-shirt word wel beschouwd als een echt lek. Ook omdat een eerdere screenshot ( persoon op een boot ) de zelfde persoon is als op het T-shirt.

 5.    2511 XP
  gamexl's avatar

  Uh… Wie is die Ashraf Ismail en wat bedoel je met “reageerde op een suggestieve manier”?

  Over twee weken weten we meer van de nieuwe AC… Hopelijk heeft de langere ontwikkelingstijd een positief effect op de franchise. Na Unity was het helemaal ingekakt. Syndicate ging opnieuw de goede kant op maar deze franchise kan echt wat vernieuwing gebruiken!

Nieuwe details Assassin’s Creed: Origins duiken op
Eerste screenshot van nieuwe Assassin’s Creed lijkt te zijn gelekt
Nieuwe details Assassin’s Creed: Origins duiken op