Saints Row 2 is een sand-box game met de meest gekke en over de top dingen. Je kunt hierbij denken aan surfen op vliegtuigen en vliegen met UFO’s. Ook de meest gekke maar vette wapens komen in deze game voor. Denk bijvoorbeeld maar aan de defibrillators. Er was wel een minpuntje aan Sains Row 2, namelijk dat het er grafisch niet echt sterk uit zag.

Vandaag heeft THQ bekend gemaakt dat Saints Row 3 er grafisch net zo sterk uit zal zien als GTA IV, maar natuurlijk nog wel gekke en bizarre dingen bevat. Tevens heeft THQ bekend gemaakt dat er in december erg veel over deze game zal worden losgelaten. THQ gebruikt voor Saints Row 3 een totaal nieuwe technologie die de game er veel mooier uit zal laten zien dan zijn voorgangers. Hopelijk denken ze er wel aan dat er misschien een GTA V aan zit te komen die er waarschijnlijk ook weer veel mooier uit zal zien als GTA IV.

“When you see Saints Row 3, it’s the visual quality of the GTA IV universe. It goes up there. It still has the wacky, insane stuff. It’s going to get really big and really loud in December.”