Degenen met een Aziatisch PlayStation Plus account (bijvoorbeeld Hong Kong of Japan) krijgen een interessante PlayStation Plus line-up deze maand. Daarnaast vieren zij ook het 7-jarig bestaan van PlayStation Plus, wat ze doen met enkele leuke extra’s. Zo krijg je bij het nemen van een 12 maanden abonnement digitaal er twee maanden bij, gratis en voor niets.

Wanneer je geen gebruik maakt van deze aanbieding en een abonnement fysiek koopt, krijg je een gratis PlayStation Plus tas, die je hieronder kunt bekijken. Deze actie geldt voor alle Sony Stores in Azië en komt in een speciale PlayStation Plus special box set.

Wat betreft de line-up mag men helemaal niet klagen, zo krijgen ze in Azië gratis de PS4-games Killing Floor 2, Just Cause 3 en The Walking Dead Season 1. Dit is in het Westen wel anders, wij krijgen namelijk enkel en alleen Killing Floor 2 en Life is Strange. Een bijzonder contrast, want naast het feit dat de games in Azië mogelijk interessanter zijn, krijgen ze er ook nog één extra.

Gratis PlayStation Plus tas