We hebben nu al een aantal artikelen achter elkaar in deze rubriek gehad die specifiek over een bepaalde game gingen en ook ditmaal is dat niet anders. Niet zo verwonderlijk ook nu er wat meer releases achter elkaar volgen. Met de E3 in aantocht zal dit mogelijk ook nog wel even aanhouden. Dat terzijde, nu over het onderwerp waar het dit keer om gaat. Zoals je uit de titel al hebt kunnen opmaken, plaatsen we hier Tekken 7 in de spotlights. Het zevende deel in de gerenommeerde franchise ligt nu enkele dagen in de winkels en is dus zeer vers.

Wij kiezen hierbij voor de volgende stelling, namelijk “Tekken 7 is de beste game uit de serie!” De eerste Tekken werd in 1994 eerst als arcade game uitgebracht en later verscheen dit eerste deel ook op de originele PlayStation console. Je kan dus stellen dat deze serie al behoorlijk lang meegaat, zeker op de verschillende Playstation apparaten. Inmiddels heeft de serie haar vleugels echter ook uitgeslagen naar de Xbox One van concurrent Microsoft, maar daar gaat het nu niet over.

Voor nu willen we ons enkel focussen op jouw mening omtrent dit zevende deel in de serie en dus de bijkomende stelling. Tekken 7 is de langverwachte game en Roy – die bezig is met de review – is tot zover zeer positief over de game. Hier en daar horen we ook geluiden dat dit de beste game uit de serie is, omdat het zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt met daarbij feilloze gameplay. Dat Tekken 7 een goede game is, dat mag nu wel duidelijk zijn.

Heb jij de game al aangeschaft? Wat vind jij ervan en is het in jouw ogen inderdaad de beste Tekken ooit? Ja, waarom dan wel? Of weet de game niet jouw favoriete deel te overtreffen en waar komt dat dan door denk je? Wat doet Bandai Namco in jouw ogen goed of juist niet goed ten op zichte van het vorige deel? Je leest het weer, er zijn genoeg invalshoeken om de stelling of te onderbouwen of onderuit te halen.

Mocht je nou nog niet in de gelegenheid zijn geweest om Tekken 7 aan te schaffen, dan zijn we natuurlijk benieuwd of je dit nog gaat doen. Dat mag je hier dus ook laten weten en zoals gewoonlijk kan je dat weer doen door je mening in een reactie onder dit artikel te droppen!