Begin dit jaar werd het nieuwste deel in de NBA 2K-serie aangekondigd en we weten ook al dat Shaquille O’Neal op de cover zal staan van de Legend Edition. Nu is ook bekend welke atleet er op de normale versie zal staan.

De atleet die op het doosje van NBA 2K18 zal staan is Kyrie Irving, die uitkomt voor de Cleveland Caveliers. Dit is echter niet de eerste keer dat Irving te zien is op de cover van een videogame. In 2013 was hij ook al te zien op het doosje van NBA Live 14 van Electronic Arts. Ook al is hij gebruikt voor twee verschillende basketbal-franchsies, de Cleveland Cavelier speelt het meeste de NBA 2K-serie. Hij is dan ook heel trots dat hij nu gekozen is voor 2K18.

“I am an avid player of the series, so it is surreal that i am now on the cover. I can’t wait to dominate on the virtual court with all my fans this fall.

Irving zal geen feestje geven om te vieren dat hij op het doosje te zien zal zijn van NBA 2K18, want zijn team speelt de finale in de NBA en afgelopen nacht vond de eerste wedstrijd van een ‘best of seven’ plaats.