Call of Duty: WWII zal aanwezig zijn op de E3 en daar krijgen we veel meer van de game te zien. Zo zal de multiplayer bijvoorbeeld uit de doeken gedaan worden tijdens het evenement. Toch zijn er nu vlak voor de E3 weer nieuwe details opgedoken.

EDGE Magazine heeft in de nieuwste editie van het blad namelijk veel aandacht besteed aan Call of Duty: WWII, wat voor nieuwe informatie heeft gezorgd. Zo wordt er in het magazine kort gesproken over de plaatsen waar de multiplayer maps zich afspelen. Naast maps die gebaseerd zijn op locaties uit de singleplayer (die zich volledig focust op het Europese front), zullen er ook maps zijn die zich in andere gebieden afspelen. Zo kunnen we toch nog niet-Europese gebieden verwachten in de game.

Daarnaast komt de Zombies modus ook voorbij in de uitgave van EDGE Magazine. Over deze modus is nog niet veel bekend en men zal dit waarschijnlijk ook nog wel een tijdje zo houden. Toch leren we nu wel dat de Zombies modus in Call of Duty: WWII een achtergrondverhaal heeft dat is gebaseerd op echte gebeurtenissen. De ontwikkelaar trad verder niet in detail over welke gebeurtenissen hiermee bedoeld worden.

Ook meldde Michael Condrey van Sledgehammer Games dat de Zombies modus een Dead Space-gevoel zal krijgen. Voor degenen die het niet weten, voordat Michael Condrey en Glen Schofield Sledgehammer oprichtte stonden zij aan het roer van Visceral Games. Deze studio was verantwoordelijk voor de originele horrorgames in de Dead Space serie.

Als laatste zijn er ook nog nieuwe afbeeldingen van Call of Duty: WWII verschenen in het blad. Het gaat hier om concept-art van het spel. De afbeeldingen kun je hieronder bekijken.

Call of Duty: WWII komt op 3 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.