Zojuist heeft EA Sports de nieuwe FIFA voor dit jaar onthuld met een trailer. De reveal trailer komt vlak voor het grote EA Play evenement, dat alvorens de E3 in Los Angeles zal plaatsvinden. Hier gaan we meer over de game te horen krijgen alsook zien. Voor nu moeten we het met de onderstaande beelden doen, alsook de eerste informatie die men op het PlayStation Blog heeft gepubliceerd.

Doordat de game op het PlayStation Blog in de spotlights staat, lijkt het haast zeker dat de deal tussen Microsoft en EA voorbij is. Dat zou PlayStation 4 spelers extra content op kunnen leveren, maar hoe of wat is even afwachten.

EA heeft ook bekendgemaakt wanneer we FIFA 18 mogen verwachten, de game komt op 29 september uit en Cristiano Ronaldo is het gezicht van de game voor dit jaar.

Speciaal rondom zijn persoon zal er ook nog een FIFA 18 Ronaldo Edition uitkomen. Deze editie bevat een CR7 starter item voor FUT, de pre-order bonussen, meer dan €60,- aan Jumbo Premium Gold Packs en je kan drie dagen van te voren al met de game aan de slag. Dat betekent dus dat je vanaf 26 september FIFA 18 al kan spelen.

Verder verschijnt er nog een Icon Edition en die bevat hetzelfde als de Ronaldo Edition, maar dan daarbovenop nog Team of the Week Loan Player Packs en een Ronaldo Nazário loan.

Als laatste hebben we nog een aantal screenshots, zie hieronder.