Tekken 7 is onlangs ook uitgekomen voor de PC en dus is het erg gemakkelijk om de bestanden van de game te onderzoeken. Dit is dan ook precies wat men gedaan heeft, zoals te lezen valt op Reddit. Uit onderzoek blijkt dat er twee downloadbare content personages in de game lijken te zitten. Het eerste personage heeft dezelfde soort meter in de bestanden als Eliza en Akuma. Dit zou kunnen betekenen dat er weer een Street Fighter personage onderweg is met een EX-meter.

Verder zijn er verschillende items gevonden die later als DLC verspreid worden, of dit gratis of tegen betaling zal zijn is vooralsnog onbekend. Het gaat hier om bikini’s, zwembroeken, Idolmaster cosplay en school uniformen. Gek genoeg zit deze content al in de arcade versie, maar voor de console zal het DLC gaan worden.

Tekken Bowl is een nieuwe modus die voor 10 euro verkocht gaat worden, dit is een side-game in de Tekken-serie die voor het eerst verscheen in Tekken Tag Tournament. Voor diegene die dit nog niet kennen, dit is een mini-game waarin je kunt bowlen met Tekken-personages.

Bandai Namco moet de plannen nog bekend maken en ongetwijfeld zal niet alle downloadbare content al verstopt zitten in de bestanden. Vooralsnog is er slechts één DLC-personage, namelijk Eliza, die je kunt verkrijgen met een pre-order code. De nieuwe personages, waarvan één met een meter, zijn verder nog onbekend. Al kan het zo zijn dat het een personage gaat zijn uit NieR: Automata als we deze tweet mogen geloven.