Nieuwe Shaun White Skateboarding Trailer

Het is al een hele tijd bekend dat de mensen achter Shaun White Snowboarding met een nieuwe Shaun White game op de proppen komen, alleen is het ditmaal geen Shaun White Snowboarding maar een Shaun White Skateboarding. In de game kom jij, Shaun White aan in een stad waar geen kleur is en alles dood is. Wat moet jij doen: ervoor zorgen dat alles terug leeft en dat alles weer kleur krijgt.

De bedoeling in het spel is om opdrachten te voltooien die er voor zorgen dat de stad weer kleur krijgt. Doordat de stad weer kleur krijgt zal de omgeving in de stad beginnen bewegen en veranderen, zodat je dan bijvoorbeeld beter op gebouwen geraakt. Er zijn ook heel wat verschillende onderdelen voor je skateboard die je kan vrijspelen en je zal meer dan 80 verschillende trucs kunnen uitvoeren. Als je het nog niet helemaal begrijpt dan zal onderstaande trailer daar zeker en vast verandering in brengen. Shaun White Skateboarding wordt dit jaar nog in onze winkelrekken verwacht.

 1.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  kan denk ik niet tegen skate 3 op 😉

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @XRamon101X: Dit is meer fun achtig.

 3.    440 XP
  Sammerd's avatar

  “Er zijn ook heel wat verschillende onderdelen voor je skateboard die je kan vrijspelen en je zal meer dan 80 verschillende trucks kunnen uitvoeren.”

  Ik zat al te denken… “trucks, als in jeeps? :|” , maar je bedoeld waarschijnlijk ‘trucs’…

 4.    292 XP
  Jasper611's avatar

  @Sammerd
  Ai, my bad… fixed 😉