Eerste beelden van Tony Hawk: Shred

Ooit, een hele lange tijd geleden waren de Tony Hawk games immers populair. Sinds de komst van de game Skate van EA Games is Tony Hawk nogal ondergesneeuwd. De games werden er na Tony Hawk: Underground 2 ook niet beter op. Eind vorig jaar probeerde ze het echter opnieuw met RIDE, deze bevatte een speciaal skateboard accessoire zodat het een stuk realistischer zou worden. Jammer genoeg voor Activision wist die game ook niet door te breken.

Met Tony Hawk: Shred proberen ze de hartjes weer terug te winnen. De game heeft een cartoon achtig stijltje gekregen en het zal vanaf nu mogelijk zijn om te snowboarden. Dat allemaal met het speciale skateboard, waardoor je geen controller meer nodig hebt. De game zal eind dit jaar al verkrijgbaar zijn, wat ons betreft is dat wel erg snel aangezien RIDE nog niet eens een jaar in de winkels ligt. Bekijk de eerste screenshots hieronder.

[nggallery id=400]

 1.    150 XP
  amstel's avatar

  laaahaameee

 2.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Als ze nou beginnen met een Underground remake. Dat zou een goed begin zijn. Dit word niks

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  … BORING!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wow, hoe slecht kan slecht nog worden.

 5.    96 XP
  BOMBERBAY-7's avatar

  De graphics zijn CRAP!

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  de strijd met skate hebben ze allang verloren. best jammer, heb er vroeger veel plezier aan beleefd

 7.    13 XP
  Paull_1993's avatar

  Ik moet altijd denken aan een reactie van iemand op de Tony Hawk serie van iemand op het internet. Geen idee wie het was maar ik kan me erg goed vinden in zijn mening, ik probeer het te citeren:

  “In de Tony Hawk games heb je meer het gevoel dat je een voertuig bestuurt, bij de Skate serie bestuur je het spel als een skater.