Met Hitman besloten IO Interactive en Square Enix om de game in aparte hoofdstukken uit te geven. Om de zoveel tijd werd er een nieuwe episode beschikbaar gesteld en dit moest ervoor zorgen dat het spel meer leefde onder gamers. Ondertussen zijn alle hoofdstukken uitgegeven en om het iedereen wat gemakkelijker te maken, zal Hitman binnenkort alleen als complete game worden aangeboden.

Volgens IO Interactive zullen over ongeveer twee weken het Intro Pack, het upgrade Pack en alle losse delen uit de PlayStation Store verdwijnen. Daarvoor in de plaats zal Hitman: The Complete First Season beschikbaar worden gesteld, die dus alle content bevat die voor de game is uitgegeven. Gamers die Hitman nog willen aanschaffen, kunnen dan gemakkelijker het spel vinden en hoeven dan niet de verschillende pakketten binnen te halen.

Tevens laat IO Interactive weten dat de nieuwe bundel een blauwdruk is voor de toekomstplannen voor de serie. Wat we hier precies onder moeten verstaan laat de ontwikkelaar nog even in het midden.