De week is inmiddels weer ten einde en dus komen we weer op de proppen met een nieuwe Jouw mening. Eentje die, hoe kan het ook anders, volledig in het teken staat van deze E3. Deze gerenommeerde beurs is zelf nog niet begonnen, maar wel hebben we al een persconferentie voorbij zien komen. Dat is die van EA en later vandaag en morgen volgen er meer.

Daaronder valt natuurlijk die van Sony en die volgt traditiegetrouw als laatste, als je de livestream van Nintendo niet meerekent tenminste. In het verlengde daarvan kijken we naar het onderwerp voor deze week, namelijk wat jij van deze E3 verwacht. Verwacht je een spetterende beurs met enorm veel aankondigingen of voorzie je dat het een wat rustige beurs gaat zijn dit jaar? Dat biedt gelijk ruimte om eens te peilen hoe jullie naar deze E3 kijken en dan met name de stelling; dit wordt een spetterende E3!

Het blijft daarbij echter wel de vraag waar jij je verwachtingen voor deze E3 aan koppelt. Gaat het jou voornamelijk om één of meerdere aankondigingen waarvan je hoopt dat die gedaan zullen worden? Wat betreft de games die worden aangekondigd lijkt het zo op het eerste gezicht echter weinig verrassend, aangezien er al het één en ander vooraf is gelekt dan wel vooraf is aangekondigd. Neemt niet weg dát de aankondigingen die we al hebben gezien veelbelovend zijn. We hebben immers nog (meer) beeldmateriaal tegoed van bijvoorbeeld Call of Duty: WWII, Destiny 2, Assassin’s Creed: Origins en wie weet zien we ook nieuwe beelden van The Last of Us: Part II en meer.

Er zal daarnaast ongetwijfeld ook nog het één en ander aangekondigd worden wat we niet hebben zien aankomen. Bovendien hoeft dit niet te betekenen dat dit daarom voor jou geen spetterende E3 kan worden. Daar hoeft niet per se een verrassing aan te kleven toch? We zijn daarom erg benieuwd naar wat er nu bij jou voor gaat zorgen dat je dit een spetterende E3 gaat vinden!

Wat het ook zijn mag, schroom niet om weer je mening in een pakkende reactie onder dit artikel te droppen.