Enige tijd terug deed Bungie via een livestream officieel Destiny 2 uit de doeken en zo zagen we de nieuwe subklassen voor de Warlock en de Titan. Als Warlock kun je vanuit de lucht met vuur gooien terwijl je als Titan met de Sentinel een schild tevoorschijn kan halen en deze zelfs naar vijanden kunt werpen. Opvallend was dat de nieuwe subklasse van de Hunter weinig getoond werd, maar op de E3 zal daar verandering in komen, zo liet Activision weten via een persbericht.

De Arcstrider, zoals deze heet, zal namelijk op de E3 aanwezig zijn en daar z’n onthulling zien. Met deze subklasse kun je via een staf bij het uitvoeren van je ‘Super’ elektriciteit gebruiken in de strijd om daarmee in te hakken op de vijanden. Het lijkt op het eerste oog veel op de Arcblade subklasse uit de eerste Destiny, maar wellicht brengen nieuwe details ons straks op andere gedachten.

Ander belangrijk nieuws wat Bungie aan gaat kondigen is wanneer we de publieke beta kunnen verwachten van Destiny 2. Dit zal waarschijnlijk gaan gebeuren tijdens de persconferentie van Sony, want ze zullen tijdens de E3 tevens aangeven wat de exclusieve items zullen zijn voor de PlayStation 4 versie.

Zodra we de beta datum weten, alsook meer over de game, dan lees je het hier.