Activision heeft bekendgemaakt welke games het zal tonen tijdens de E3 komende week. Naast Call of Duty: WWII en Destiny 2 zal ook Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy aanwezig zijn. Deze collectie van de eerste drie Crash Bandicoot games verschijnt eind deze maand voor de PlayStation 4.

De line-up van Activision is niet erg verrassend, maar in hetzelfde bericht valt toch iets interessants te lezen. De uitgever zegt namelijk dat er tijdens de E3 een “speciale Crash Bandicoot aankondiging” zal zijn. Nu is het alleen de vraag wat deze speciale aankondiging kan inhouden.

Veel mensen zien graag een volledig nieuwe Crash Bandicoot game. Dit is theoretisch mogelijk, maar gezien de recente uitspraken van één van de ontwikkelaars van de N. Sane Trilogy is het nog maar de vraag of die optie realistisch is. De ontwikkelaar meldde namelijk dat de kans op een vervolg af zal hangen van hoe goed de collectie verkoopt.

Een andere mogelijkheid voor de speciale aankondiging is een remaster van Crash Team Racing, iets waar ook veel fans op zitten te wachten. Toch moet er ook rekening mee worden gehouden dat het hier slechts om een kleine aankondiging gaat, bijvoorbeeld dat Crash Bandicoot een personage is in de nieuwe PlayStation All-Stars game, waar geruchten over zijn.

Uiteindelijk blijft het allemaal speculeren en moeten we gewoon afwachten waar Activision mee komt. Lang zal het in ieder geval niet duren, aangezien de E3 binnen enkele dagen helemaal losbarst.