Vorig jaar heeft Bethesda tijdens de E3 persconferentie die men toen hield mogelijk gehint naar een nieuwe Wolfenstein game. Deze game zou waarschijnlijk ‘The New Colossus’ gaan heten. Nu is deze opnieuw opgedoken, zo vlak voor de E3.

Amazon heeft namelijk ‘Wolfenstein II: The New Colossus’ in het assortiment opgenomen. De game is inmiddels al van de website gehaald, maar hieronder kun je nog zien hoe het er stond. Er werd een Collector’s Edition vermeld voor de prijs van €109,99. Wat deze editie gaat bevatten werd niet genoemd. Verder waren er ook geen afbeeldingen van de game te vinden en was er op de productpagina ook geen algemene informatie over de game geplaatst.

Wel werd er een concrete releasedatum genoemd waarop Wolfenstein II: The New Colossus zou moeten uitkomen, namelijk 27 oktober 2017. De game zou volgens Amazon gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gezien het teasen van Bethesda van vorig jaar en deze vermelding van Amazon, is de kans dat Bethesda dit jaar tijdens de E3 persconferentie Wolfenstein II: The New Colossus gaat aankondigen erg groot. Beschouw tot die tijd de bovenstaande informatie toch als een gerucht.