EA heeft een nieuwe game aangekondigd met de naam ‘A Way Out’. Dit is een game die valt onder het EA Originals label, waaronder ze innovatieve en nieuwe games willen produceren. Het betreft hier een verhaal over twee broers die in de gevangenis zitten en proberen uit te breken. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot en ook na de uitbraak dient men te overleven, uitbreken is immers nog maar het begin.

De trailer laat ons een mix zien van Mafia/GTA en Uncharted-achtige gameplay elementen. Deze game is echter alleen te spelen in coΓΆp. Hiermee speel je dus samen met een vriend als ‘broers’ de game, op zoek naar een uitweg. De game is niet alleen te spelen, je moet de game ervaren in coΓΆp. Dit hoeft niet per se met iemand die thuis bij je op de bank zit, maar het kan ook online.

De vibe in de trailer is gigantisch goed en om de game goed te ervaren raden we je dan ook aan onderstaande trailer te checken. Daarnaast hebben we ook nog een gameplay trailer, die je wat meer laat zien van de game zelf.

De game staat gepland voor een release in begin 2018.