Gisteren onthulde Electronic Arts tijdens EA Play de eerste gameplay beelden van Need for Speed Payback. Dit deed men door middel van een relatief korte video. Mocht je deze gemist hebben, dan kun je het hier nog eens bekijken.

Nu is er echter een veel uitgebreide gameplay video van Need for Speed Payback verschenen. Deze toont dezelfde missie als tijdens de persconferentie van gisteren, maar deze keer is er niet in geknipt, waardoor je net iets meer van de game ziet.

Wat misschien nog wel interessanter is, is dat in de tweede helft van de video wordt laten zien hoe je in Need for Speed Payback je auto’s kunt aanpassen. Hier werd gisteren nauwelijks aandacht aan besteed, maar het is toch altijd een groot onderdeel van games uit deze serie.

Zowel bij de gameplay van de missie als bij de gameplay van het aanpassen van de auto’s wordt de video voorzien van commentaar van ontwikkelaars. Deze geven wat meer informatie over de game. Dit maakt de onderstaande video dan ook zeker het bekijken waard.

Need for Speed Payback ligt vanaf 10 november in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.