Uncharted: The Lost Legacy te zien in nieuwe gameplay trailer

Sony is haar E3 persconferentie meteen goed begonnen met nieuwe beelden van Uncharted: The Lost Legacy. In de nieuwe beelden zien we meer plekken waar Chloe Frazer en Nadine Ross gedurende hun avontuur terechtkomen. In de trailer zien we de typische elementen van Uncharted, zoals schieten, rijden en het verkennen van prachtige gebieden. Ook valt het duidelijk op dat de game er grafisch nu nog beter uitziet.

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt op 23 augustus voor de PlayStation 4. Dit stand-alone avontuur zal zowel digitaal als fysiek op disc verkrijgbaar zijn. De nieuwe beelden bekijk je hieronder.

Boxshot Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost Legacy

Releasedatum:
23-08-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Interactive Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    156 XP
  Mossad92's avatar

  Meh. 2 vrouwen in de hoofdrol en gelijk wordt alle humor uit de franchise gezogen. Wat een serieuze en donkere sfeertje opeens. Bovendien snap ik wel waarom de serie stopt. Ik krijg het gevoel de trucjes en gameplay herkauwd wordt.

  mvg

 2.    195 XP
  SanderlaGrande's avatar

  Ik vind het er echt super vet uitzien. Ben blij dat ik toen die Explorer pack heb gekocht. Mooie game voor weinig geld lijkt mij

 3.    315 XP
  Kuroda's avatar

  @SanderlaGrande: ja ik ook, zin in!

 4.    452 XP
  TwysT's avatar

  Ga deze zeker spelen, de uncharted games zijn zo goed dat ze gewoon op ander niveau dan andere games zijn, league of their own.

 5.    684 XP
  stefan52a's avatar

  @Mossad92: Deel 4 was ook al wel vrij serieus, kijk de grappen blijven altijd. Maar werd serieuzer. Toch ben ik het wel eens ja, elke keer maar weer kist pakken op klimmen, oei dit gaat fout. Je ziet vijand bent stil, breekt iets en oeps ineens schieten dan maar. Tja toch vind ik het leuk maar ook wel weer niet.

 6.    684 XP
  stefan52a's avatar

  @TwysT: True!