We hebben jullie al laten weten dat de partygame That’s You! volgende maand zal uitkomen, maar dit zal niet de enige titel zijn in dit genre. Sony gaat namelijk onder de naam PlayLink spellen uit geven voor ‘niet-gamers’ en de eerder genoemde titel is dus de eerste van een hele serie.

Voor alle games zal gelden dat er gebruikt wordt gemaakt van een smartphone of tablet in plaats van een controller. Tevens staat plezier met elkaar voorop en zijn tot nu toe vijf titels bekend die onder PlayLink zullen vallen: That’s You!, Hidden Agenda, Knowledge is Power, Frantics en SingStar Celebration. Alleen van Hidden Agenda is op dit moment een trailer beschikbaar die laat zien wat je van het spel kunt verwachten en die is hieronder te bekijken.

Knowledge is Power wordt omschreven als een ‘trivia game’ waarin je slimmer moet zijn dan je tegenstanders en in Frantics speel je minigames waar je moet bluffen, samenwerken en onderhandelen om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Als laatst is er SingStar Celebration en de bedoeling hierin is vrij duidelijk: zingen, zingen en nog eens zingen.