Het is ‘Days of Play’ bij Sony PlayStation en dat betekent grandioze aanbiedingen in de PlayStation Store. Er is echter één soort aanbieding die alle aanbiedingen der aanbiedingen verslaat en dat is ‘gratis’. Vandaar dat wij net als Sony ook even de zomer kerstman gaan uithangen en vijf keer PlayStation Plus gaan weggeven hier op de site.

Veel van jullie zullen ongetwijfeld al gezien hebben dat PlayStation Plus momenteel flink afgeprijsd is, namelijk €34,99 voor een jaar lang PlayStation Plus. Mocht je deze al gekocht hebben? Geen paniek, mocht je de prijsvraag winnen dan komt er gewoon nog een jaar bij je account bij. De abonnementen zijn namelijk stapelbaar en je zou in theorie dus tot in de eeuwigheid PlayStation Plus kunnen kopen/nemen.

Naast de PlayStation Plus aanbiedingen is er nog veel meer in de aanbieding, zoals Ghost Recon: Wildlands voor €44,99, Nioh voor €39,99, Battlefield 1 voor €29,99, Uncharted 4: A Thief’s End, Ratchet & Clank, Titanfall 2 en Bloodborne voor €24,99 en Rise of the Tomb Raider voor €29,99.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op  één van de vijf PlayStation Plus jaarabonnementen is ons een e-mail sturen met het onderwerp ‘Geef mij Plus’. Dit kun je doen op [email protected], vermeld in de mail wel even je PSX-Sense nickname. Doe dit voor aanstaande zondag 18 juni en dan loten wij 5 winnaars uit. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment Benelux, waar wij hun dan ook hartelijk voor willen bedanken.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Geef mij Plus'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony Computer Entertainment Benelux zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 18 juni 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment Benelux.