De Sly Cooper-games waren zeer succesvol op de PlayStation 2 en ook de remasters voor de PS3 waren nog steeds heerlijk om te spelen. Het vierde deel werd echter door een andere ontwikkelaar gemaakt en het spel had daardoor niet dezelfde impact als zijn voorgangers. Het is ondertussen al een aantal jaar stil rondom de reeks, maar nu is bekend dat er een heuse tv-serie op stapel staat.

Sony Interactive Entertainment, Technicolor Animation Productions en PGS zullen tezamen er voor zorgen dat het PlayStation-personage in zijn eigen tv-serie zal schitteren. Er is verder alleen geen informatie bekend. We weten dus niet of al zijn vrienden aanwezig zullen zijn en hoe het verhaal in elkaar zal steken. Ook is niet bekend hoeveel afleveringen er zullen worden gemaakt. Het enige wat we verder weten is dat Asad Qizilbash, Senior Director, First Party Games Marketing bij Sony Interactive Entertainment, heel erg blij is met de tv-serie van Sly Cooper.

“Capturing the hearts of gamers everywhere when it debuted on PlayStation 2 fifteen years ago, Sly Cooper is one of PlayStation’s most iconic franchises. We are thrilled to be working with Technicolor Animation and PGS to bring Sly and the gang to life on the small screen for a whole new generation of fans to enjoy.”