Gameplay beelden van Sonic Mania en Sonic Forces tonen verschil tussen oude en nieuwe stijl


Eerder deze week gaf SEGA een nieuwe trailer van Sonic Forces vrij. Daarnaast hebben we de laatste tijd ook al wat trailers van Sonic Mania voorbij zien komen. Niet zo gek ook, want beide Sonic games moeten dit jaar nog verschijnen.

Tijdens de liveshow van Sony op de E3 kwam SEGA ook even langs om de twee games live de demonstreren op de PlayStation 4. Het resultaat kun je in de onderstaande video bekijken. Eerst werd er nieuwe gameplay van Sonic Forces getoond, gevolgd door gameplay beelden van Sonic Mania.

Hierdoor krijgen we direct ook goed het verschil te zien tussen de nieuwe en oude stijl van Sonic games. Sonic Mania draait namelijk om de oude en vertrouwde Sonic gameplay zoals we die al tijden kennen en waardoor de serie ook echt groot is geworden. Sonic Forces is echter totaal anders en oogt ook een stuk moderner.

Sonic Mania zal op 15 augustus verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. Voor Sonic Forces is nog geen exacte releasedatum vastgesteld, maar ook die game moet nog ergens in dit jaar uitkomen.

Boxshot Sonic Forces

Sonic Forces

Releasedatum:
07-11-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:
Trophies Sonic Forces ook bekendgemaakt
Gepubliceerd op 11 okt, 2017 om 15:41
Sonic Forces trailer toont het Casino Forest level
Gepubliceerd op 27 sep, 2017 om 14:56
Sonic Forces voorzien van actievolle trailer
Gepubliceerd op 22 sep, 2017 om 08:49
Gratis downloadbare content aangekondigd voor Sonic Forces
Gepubliceerd op 20 sep, 2017 om 15:41
  1.    1257 XP
    Shavir's avatar

    Ik vind die Sonic games op niks meer trekken.